2018. március 29., csütörtök

Mini töltött gomba

Akár húsvétra :)



Hozzávalók (3 – 4 személy részére): 15 apró gomba, 1 maréknyi spenót, 5 dkg bacon, 10 dkg kecskesajt, 1 evőkanál zabpehely, 5 evőkanál natúr joghurt, só, bors, 4 cikk fokhagyma, pici olaj.
Elkészítése: A gombák szárait eltávolítjuk, apróra vágjuk. A bacont és a kecskesajtot apró kockákra, vágjuk, a spenótot finomra aprítjuk. A bacont és az apróra vágott szárakat az olajon kissé megpirítjuk. Egy tálban összekeverjük a spenótot, a megpirított bacont és a szárakat, a kecskesajtot, a zabpelyhet, a joghurtot, sózzuk, borsozzuk. Ezzel a keverékkel megtöltjük a gombákat, hőálló tálba esszük, 180 fokra előmelegített sütőben kb 15 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések: