Hozzávalók
(3 – 4 személy részére): 15 apró gomba, 1 maréknyi spenót, 5
dkg bacon, 10
dkg
kecskesajt, 1 evőkanál zabpehely, 5 evőkanál natúr joghurt, só,
bors, 4 cikk fokhagyma, pici olaj.
Elkészítése:
A gombák szárait eltávolítjuk, apróra vágjuk. A bacont és a
kecskesajtot apró kockákra, vágjuk, a spenótot finomra aprítjuk.
A bacont és az apróra vágott szárakat az olajon kissé
megpirítjuk. Egy tálban összekeverjük a spenótot, a megpirított
bacont és a szárakat, a kecskesajtot, a zabpelyhet, a joghurtot,
sózzuk, borsozzuk. Ezzel a keverékkel megtöltjük a gombákat,
hőálló tálba esszük, 180
fokra
előmelegített sütőben kb 15 perc alatt készre sütjük. Melegen
tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése