Hozzávalók
(2 személy részére): 4 dl natúr joghurt, 1 dl tej, 4 teáskanál
nyírfacukor, 2 maréknyi spenót, fél avokádó, 5 dkg nyers
kókusz. A tálaláshoz: 2 kivi, 5 dkg nyers kókusz, 2 teáskanál
zabpehely.
Elkészítése:
A spenótot, az avokádót, a nyers kókuszt az 1 dl tejjel a késes
aprítóban pürésítjük. A joghurtot elkeverjük a nyírfacukorral.
A spenótos pürét elkeverjük a joghurttal, joghurtos tálkákba
kanalazzuk, felszeletelt kivivel, nyers kókusz darabkákkal, a
zabpehellyel tálaljuk.
Megjegyzés:
A nyírfacukrot akár el is hagyhatjuk belőle. Natúr joghurt
helyett használhatunk szójajoghurtot is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése