2018. március 9., péntek

Spenótos, joghurtos smoothie tál

Finom és egészséges :) És szép a szemnek is :)


Hozzávalók (2 személy részére): 4 dl natúr joghurt, 1 dl tej, 4 teáskanál nyírfacukor, 2 maréknyi spenót, fél avokádó, 5 dkg nyers kókusz. A tálaláshoz: 2 kivi, 5 dkg nyers kókusz, 2 teáskanál zabpehely.
Elkészítése: A spenótot, az avokádót, a nyers kókuszt az 1 dl tejjel a késes aprítóban pürésítjük. A joghurtot elkeverjük a nyírfacukorral. A spenótos pürét elkeverjük a joghurttal, joghurtos tálkákba kanalazzuk, felszeletelt kivivel, nyers kókusz darabkákkal, a zabpehellyel tálaljuk.

Megjegyzés: A nyírfacukrot akár el is hagyhatjuk belőle. Natúr joghurt helyett használhatunk szójajoghurtot is.

Nincsenek megjegyzések: