Hozzávalók:
- 4 - 5 piros retek
- 2 szál zöldhagyma
- 1 húsos paprika
- kevés juhsajt
- 4 tulipán szirom
- pici só
- 2 evőkanál tejföl
A retket, a paprikát, a sajtot, a szirmokat kockákra vágtam, a zöldhagymát felkarikáztam, mindezt megsóztam, és elkevertem a tejföllel. Érdekes ízvilág alakult ki, lehet jobban illett volna a tulipán pl. fejessalátához. Aki szereti az új ízeket, annak csak ajánlani tudom.
4 megjegyzés:
Az orgonáról én is már olvastam, de tulipán? lehet én is megkóstolom?
Márti, utánanéztem a tulipán is ehető virág, nekünk a korábban nyíló fajta is van a kertben, nagy piros virágai vannak, jó vastag ,húsos szirmokkal. Finom édes ízük van, és a tulipán jellegzetes illata is érzik rajta.
Látom nagyon kísérletezős kedvű vagy :)) Csupa jó ötlet!
Panna, köszönöm.
Megjegyzés küldése