Tehát a hozzávalók a töltelékhez a következők:
- 2 evőkanál olaj
- fél kg őrölthús(sertés)
- 2 hagyma
- 4 - 5 paradicsom(nálam fagyasztott)
- só
- bors
- szárított oregánó
- 2 evőkanál tejföl
- 2 maréknyi tövisaljú gomba
- 2 tojás
- sajt ízlés szerint(minél több)
- 1 kisebb szál megsütött házikolbász
A töltelék elkészítése:
A hagymát az olajon megdinszteltem, hozzáadtam az őrölthúst, amelyet saját levében puhára pároltam. Ezután hozzáadtam az összezúzott paradicsomot, a fűszereket, a tejfölt, és összefőztem.
A gombát kevés olajon, vízet öntve alája puhára pároltam.
A pizzát így töltöttem meg: egy rend őrölthús, egy rend sajt, egy rend kolbász, ismét őrölthús, gomba, kolbász, sajt, legfelül a két tojás nyersen.
6 megjegyzés:
Nem is csodálom, hogy vissza lett tapsolva. Olyan csábító! :))
Nekem bármelyik verzió jöhet:)
Hát ennék most belőle szívesen!
Én is szívesen lennék kóstoló!:-)
Hú, ez nagyon jól néz ki!!!
Panna, köszönöm.
Családi tűzhely, Ottis, Nelli,Bors and Pepper szívesen látlak.:)
Megjegyzés küldése