Hozzávalók:
- 6 kisebb szelet halfilé
- 2 tojás
- 6 vékonyra szeletelt füstölt, pikáns szalámi
- 3 - 4 evőkanál liszt
- só
- bors
- olaj a sütéshez
- 6 - 7 retek
- 2 - 3 uborka
- 3 evőkanál tejföl
A tojásokat sóval, borssal felvertem. A halszeleteket egyik oldalukon belefogtam a szalámiba, lisztbe forgattam, majd a tojásba, és forró olajban kisütöttem.
A retket és az uborkát alaposan megmostam, héjastól együtt szeletekre, valamint karikára vágtam, megsóztam, és összekevertem a tejföllel. Ezt a salátát tálaltam a hal mellé.
4 megjegyzés:
Nagyon finom lehet!
Biztos nagyon finom volt azzal a körettel illik hozzá!
Nagyon jó ötlet így együtt a hal a salátával! Tetszik ez a recept!
Angi Angéla, nagyon szeretjük a rántott halat.
Éva, Panna, igen ilyenkor tavasszal inkább kívánjuk a friss zöldségeket köretnek, mint a krumplit pl.
Megjegyzés küldése