Hozzávalók:
- 150 g kagylótészta
- 10 - 15 dkg sonkás szalámi
- 1 hagyma
- 2 dl paradicsomlé
- 1 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál olivaolaj
- pici oregánó
- 1 kávéskanál liszt
- 1 kisebb bazsalikomlevél
- só
- kevés juhsajt a diszítéshez
A hagymát az olajon megdinszteltem, hozzáadtam a kockára vágott szalámit, és átsütöttem. Miután kicsit pirult ráöntöttem a paradicsomlét, a tejfölt, hozzáadtam a fűszereket, a lisztet, és összefőztem, amíg bugyogni kezdett. A tésztát sós vízben megfőztem, a szószt melegen ráöntöttem, a tetejét megszórtam reszelt sajttal. És elfogyasztottam.:)
5 megjegyzés:
De jó! Igazi olaszos hangulata van! :)) Imádom a tésztás ételeket. Maradt még nekem is?? :))
Váljon egészségedre! Szeretem én is a tésztát bármilyen szósszal.
Egészségedre legyen!Egyszerű és nagyszerű!
Én is szeretem!
Kedves egészségedre! Nagyon jól hangzik, nekem már a túró és tészta kombináció is jó, a többiről nem is beszélek! :)
Megjegyzés küldése