Itt Hollandiában nagyon finom spárgát lehet kapni mikor szezonja van, és én igyekszem kihasználni. Az idén húsvétban sikerült először készíteni, csak akkor nem tudtam lefotózni, most került sor rá. Imádjuk :)
Hozzávalók (2 személy részére): 10 zöld spárga, 10 szelet vékonyra szeletelt bacon, 4 tojás, kevés olaj.
Elkészítése: Ha szükséges a spárgák fásabb részét letörjük, szorosan belegöngyöljük a baconba, a forró olajon pirosra sütjük. A tojásokat a forrástól számítva 6 percig főzzük, majd hideg vízbe tesszük, hogy ne főjjenek tovább. A sült spárgát a tojásba mártogatva fogyasztjuk.
Hozzávalók (2 személy részére): 10 zöld spárga, 10 szelet vékonyra szeletelt bacon, 4 tojás, kevés olaj.
Elkészítése: Ha szükséges a spárgák fásabb részét letörjük, szorosan belegöngyöljük a baconba, a forró olajon pirosra sütjük. A tojásokat a forrástól számítva 6 percig főzzük, majd hideg vízbe tesszük, hogy ne főjjenek tovább. A sült spárgát a tojásba mártogatva fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése