Hozzávalók (4 személy részére): 50 dkg csirkemáj, 1 kisebb póréhagyma, fél kápia paprika, 1, 5 dl papadicsomlé,1 evőkanál tejföl, só, bors, pirospaprika, perezselyemzöld, kevés olívaolaj. A puliszkához: 15 – 20 dkg puliszkaliszt, 5 dkg sajt, 3 dkg vaj, só.
Elkészítése: A karikára vágott póréhagymát a csíkokra vágott paprikával együtt üvegesre dinszteljük az olajon, hozzáadjuk a pirospaprikát, a csíkokra vágott májat, sózzuk, néhány csorrintásnyi vizet töltve rá puhára pároljuk, hozzáadjuk a paradicsomlét, a tejfölt, sózzuk, 4 - 5 perc alatt összerotyogtatjuk. Végül megszórjuk a petrezselyemzölddel.
Kb 0, 5 liter lobogó forró vízbe sugárban beleengedjük a kukoricalisztet,sózzuk, közben habverővel állandóan kevergetjük, hogy nehogy csomós legyen. Ezután az edényt picit lefödjük, és egészen alacsony lángon tartjuk még néhány percet, amíg a kukoricaliszt megfő és besűrűsödik. Amikor elkészült hozzákavarjuk a lereszelt sajtot és a vajat.
15 – 20 dkg puliszkaliszt, 5 dkg parmezán sajt, 3 dkg vaj, só.
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
15 – 20 dkg puliszkaliszt, 5 dkg parmezán sajt, 3 dkg vaj, só.
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése