2017. január 14., szombat

Lilakáposztás fűszervaj

Ezt a fűszervajat még a tavalyelőtt készítettem Londonban, valahogy kimaradt a blogról, most pótolom :)


Hozzávalók: 25 dkg szobahőmérsékletű  vaj, 2 kisebb lilakáposzta levél, 2 cikk fokhagyma, 5 zöld olajbogyó. 
Elkészítése: A lilakáposztát, a fokhagymát, az olajbogyót finomra aprítjuk, majd alaposan elkeverjük a szobahőmérsékletű vajjal. Szilikon formába simítjuk, hűtőben hagyjuk megdermedni. Tálalhatjuk sült húsokhoz, de kenyérre kenve is igen finom.

2 megjegyzés:

Monika írta...

Jé! Ilyet még sosem hallottam! csodaklassz!

Kati írta...

Mamka, ugye? S tudod még mivel finom? Fokhagymával és petrezselyemmel készítve :)