Hozzávalók (2 személy részére): 5
nagyobb salátalevél, fél fekete retek, 1 sárgarépa, 1 kicsi cékla, 1 piros
paprika, kis darab kigyóuborka, 5 dkg sajt, 1 cikk gránátalma magjai, 3 – 4
evőkanál olívaolaj, 2 evőkanál citromlé,
só.
Elkészítése: A salátát,a fekete
retket, a sárgarépát, a piros paprikát, a sajtot csíkokra vágjuk, a céklát
nagylyukú reszelőn lereszeljük,az uborkát félkörökre szeleteljük, mindezt egy tálba helyezzük, hozzáadjuk a
gránátalma magjait, a sót, összeforgatjuk. A citromlét elkeverjük az
olívaolajjal, tálalás előtt megöntözzük vele a salátát.
1 megjegyzés:
Tényleg nagyon vidám :-)
Megjegyzés küldése