2011. május 4., szerda

Illatos saláta

A mai vacsorám része volt a bundáskenyér mellé a következő saláta:



Hozzávalók:
  • 3 - 4 piros retek
  • 1 alma
  • néhány orgona szirom
  • pici só(el is maradhat)
Elkészítés:
A retket felkarikáztam, az almát kockákra vágtam, megsóztam és összekevertem a szirmokkal. A só el is maradhat, mert az alma édességével nem annyira talál.

7 megjegyzés:

Zita írta...

Szeretem a virágokat, imádom az orgona illatát, de eszembe nem jutott volna, hogy megegyem :))
Már az ibolya is furcsa volt, nem tudom elképzelni, ez milyen ízű lehet, már csak ki kell próbáljam én is :)

Bors and Pepper írta...

Fuu, ez nagyon guszti!!!

Kati írta...

Zita, az ibolya nekem jobban tetszett, legalábbis a kandírozott változat, de az ibolyás cukor is, olyan friss virágos, enyhén fűszeres, semmihez se hasonlítható íze van.
Az orgona frissen sokkal erőteljesemm ízű, fűszeresebb, de ugyanakkor picit kesernyés is, hasonlít a friss zöld növényekhez az íze, persze a jellegzetes orgona illat is érzik rajta. Másképpen nem tudom elmagyarázni, csak így.:)

Bors and Pepper, igen, nagyon finom volt, bár az én ízlésvilágomnak is furcsa volt elsőre.

eSKa írta...

A színei gyönyörűek a salátának. Az íze érdekes lehetett. :) Nagyon jó ötleteid vannak, és merészen kevered az ízeket. Nekem nagyon tetszik :)

Kati írta...

eSKa, tényleg érdekes volt az íze, de ugyanakkor finom is volt.

Panna írta...

Nagyon gusztusos, szépek a színei! Én is megkóstolnám :))

Ditta írta...

Hú de nagyon jól néz ki,na pont ilyen kellene most nekem vacsira:-)