És ismét egy gluténmentes tavaszi finomság :)
Hozzávalók ( 4 személy részére): 4 tojás, 4 evőkanál rizsliszt, 2 teáskanál sütőpor, 1, 5 dl tej, 30 dkg spenót, 20 dkg brokkoli, 15 dkg feta sajt, 6 - 8 koktélparadicsom, 6 cikk fokhagyma, só, bors, kis csokor kapor, kevés olaj.
Elkészítése: A kis szeletekre vágott brokkolit a finomra aprított fokhagymával együtt pici olajon megfuttatjuk, míg kissé megpirul, hozzáadjuk a spenótot sózzuk, borsozzuk, pár percig még sütjük, míg a spenót éppen csak összeesik. A tojást villával felverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert rizslisztet, simára dolgozzuk, a tejjel higítjuk. A tojásos masszát összekeverjük a spenóttal, brokkolival, a finomra aprított kaporral, sózzuk, borsozzuk, egy olajjal kikent hőálló formába simítjuk, tetejére szórjuk a kockára vágott feta sajtot, a félbe vágott koktélparadicsomokat.
180 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése