Hozávalók
( 2 személy részére): fél fej jégsaláta, 6 gomba, 2 zöldhagyma,
1 maréknyi sóska, 1 maréknyi versengő saláta, fél kigyóuborka,
5 dkg telemea sajt, 1 kis csokor ibolya, 1 avokádó, 2 keményre
főtt tojás, kis csokor kapor, só, kevés olívaolaj.
Elkészítése:
A gombát kevés olajon megpirítjuk. A jégsalátát, a főtt
tojást, a sült gombát, a telemeat kockára , a zöldhagymát,
uborkát karikára vágjuk, hozzáadjuk a sóskát, a versengő
salátát, a finomra aprított kaport, az ibolya fejeket, sózzuk,
meglocsoljuk az olívaolajjal, összeforgatjuk, a meghámozott,
legyező alakú avokádóval diszítve tálaljuk.
Megjegyzés:
Ibolya hiányában más ehető virággal is kipróbálhatjuk,
orgonával, árvácskával, pitypang virággal, csak arra vigyázzunk,
hogy por - és szennyeződésmentes helyről szedjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése