Hozzávalók:
- tetszés szerinti fagyasztott gyümölcsök, nálam: meggy, szilva
- friss gyümölcs, nálam alma
- körtekompót
- 1 evőkanál méz
- 2 evőkanál tejföl
- pici só
- 1 evőkanál áfonyadzsem
- 1 evőkanál málnadzsem
Körülbelül 1 l vizet főni tettem. Az almát meghámoztam, cikkekre vágtam. Amikor a víz főni kezdett az almát a fagyasztott gyümölcsökkel együtt beletettem, picit megsóztam, hozzáadtam a mézet. Amikor az alma megfőtt a levesbe beletettem a körtét is. A tejfölt elkevertem egy evőkanál áfonyadzsemmel, egy evőkanál málnadzsemmel, és néhány kanálnyi leveslével, és beleöntöttem a levesbe. Már a színe is felvidámított.
3 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki!Most jólesne egy tányérral.Imádom a gyümölcsleveseket.
Én is imádom a gyümölcs levest! Csak nincs aki készítsen nekem :-)))
Angi Angéla, én is nagyon szeretem, mi mindenféle gyümölcslevest szoktunk készíteni, még szőlőt is csirkehússal, nagyon finom, egyszer majd azt is felteszem.
Panna, veheted a fakanalat, mert ez percek alatt elkészül.
Megjegyzés küldése