Hozzávalók:
- 4 tojás
- füstölt házi kolbász megsütve
- paprikás parizer
- sajt
- só
- bors
- őrölt pirospaprika
- csorrintásnyi olaj
A tojásokat sóval, borssal, paprikával felvertem, a sajtot, kolbászt, parizert felszeleteltem. Egy jénai tálat olivaolajjal megkentem, beleöntöttem a felvert tojást, ráhelyeztem a kolbászt, a parizert, a sajtot, és tíz perce födetlenül a sütőbe tettem. Egy pohár joghurttal, savanyúsággal isteni vacsora.
12 megjegyzés:
Igen jól néz ki,én is sokszor készítek,mert nincs idő másra,és ez meg is látszik rajtunk.Én most éppen fogyókurázom így legalább láthattam köszi!!
Az bizony,nagyon isteni vacsora!!
Hát igen a hasunkat mi is szeretjük(a párom is meg én is),látszik is :)Én is sokat fogyókúráztam,akkor éppen volt látszata, de mindig visszaszedtem utána.Most már van egy éve kb.hogy nem fogyóztam. De lehet a fürdőruha szezonra muszály lesz leadni legalább pár kg-ot.
ez tökéletes vacsora! (meg reggeli :D)
Greetings from Finland. This blog is fun to explore, through other countries, people, culture and nature. Come see Teuvo pictures on my blog. And tell all your friends, why should he go Teuvo pictures on my blog. That is why you get your country's flag to rise above the pictures to Teuvon images blog flag collection, a lovely end of February, Teuvo Vehkalahti Finland
Én is szeretem :)
Nézz be hozzám, kérlek :)
http://kreativkonyha.blogspot.com/2011/02/dij-koszonom.html
Júúúúújjjjjj !!!! ne csináld ! Éppen így imádjuk, csak mi reggelire szoktuk fogyasztani, mert félek, hogy valami boszorkányokkal fogok álmodni, ha vacsi lesz belőle :) Még egy kis zöldpaprika, paradicsom, és a kihagyhatatlan füstölt szalonna, de ezek mindazért csak, hogy nehogy fogyókúrás kaját együnk :))))
Hű, de jól néz ki. Mi is nagyon szeretjük, jó sok savanyú uborkával :)
Jól néz ki, bár mi többnyire reggelre csináljuk. Savanyúsággal tökéletes. :)
Na ilyesmit én is szoktam készíteni. Főleg ebédre, ha nincs kedvem semmi komolyabbal bajlódni és gyorsan jól szeretnék lakni..
Viki, Zita, Marietta, Panna én is szoktam reggelire is készíteni, sőt akár ebédre is, a hozzávalókat is lehet variálni a végtelenségig, nálam most ezek voltak kéz alatt, persze a savanyúság nem hiányozhat mellőle.
Megjegyzés küldése