Hozzávalók ( 2 személy részére): 50 dkg fehér spárga, só, bors, petrezselyemzöld, 5 dkg reszelt sajt, 40 dkg csirkemáj, 15 koktélparadicsom, kis darab póréhagyma, só, bors, 3 cikk fokhagyma, kevés olaj.
Elkészítése: A megtiszított csirkemájat fehéredésig pirítjuk az olajon,
borsozzuk, felöntjük kb 1, 5 dl vízzel, puhára pároljuk, ha
szükséges a vizet pótoljuk közben, zsírjára pirítjuk,
hozzáadjuk a finomra aprított fokhagymát, póréhagymát, a négybe
vágott koktélparadicsomot, sózzuk, összepirítjuk, míg a
koktélparadicsom kissé összeesik.
A
spárgát megtisztítjuk, ha szükséges a fás részeket
eltávolítjuk, egy nagyobb serpenyőben forró olajon sóval,
borssal roppanósra pirítjuk, megszórjuk a finomra aprított
petrezselyemzölddel, a reszelt sajttal. A koktélparadicsomos májjal
tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése