Hozzávalók
(4 személy részére): 70 dkg
spenót, 20
dkg koktélparadicsom,
1,
5 dl sűrített paradicsom, 8
cikk fokhagyma, só,
bors, 20
dkg apró
mozzarella golyó, kevés olaj, kis csokor zöldpetrezselyem.
Elkészítése:
A csíkokra vágott fokhagymát kissé mgfuttatjuk az olajon,
hozzáadjuk a félbe vágott koktélparadicsomokat, sózzuk,
borsozzuk, megpirítjuk, míg a paradicsomok kissé összeesnek.
Ekkor felöntjük kb 1, 5 dl vízzel, felforraljuk, hozzáadjuk a
felaprított spenótot, 5 – 6 perc alatt készre főzzük,
hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, összeforraljuk. A forró
levest a mozzarella golyókra kanalazva, zölpetrezselyemmel
megszórva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése