Hozzávalók
(2 személy részére): 50 dkg csirkemell, 20
dkg eper, fél hagyma, kis csokor
zöldpetrezselyem, 2 cikk fokhagyma, só, bors, pár karika chili
paprika, 1 zöldcitrom héja és leve, kevés olaj.
Elkészítése:
A csirkemellet szélesebb csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk,
ráreszeljük a zöldcitrom héját, és egy fél zöldcitrom levét,
egy éjszakát a hűtőben pihentetjük.
Az
epret megmossuk, kis kockákra vágjuk, hozzáadjuk a finomra
aprított hagymát és zöldpetrezselymet, chili paprikát,
borsozzuk, ráfacsarjuk egy fél zöldcitrom levét, összeforgatjuk,
a hűtőben hagyjuk összzeérni, míg a hús sül.
A finomra aprított fokhagymát kissé megfuttatjuk az olajon,
hozzáadjuk a csirkemellett, 5- 6 perc alatt pirosra sütjük.
Vigyázzunk ne süssük túl, mert hamar kiszárad. A sült
csirkemellet az eper salsával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése