Elkészítése: A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fokhagymás sóval is, egy olajjal alaposan kikent tepsibe helyezzük, körberakjuk a cikkekre vágott édesköménnyel, ráöntjük a sört, 180 fokra előmelegített sütőben, kb 45 perc alatt készre sütjük, ha szükséges közben még pótoljuk a sört.
2019. április 2., kedd
Édesköményes, sörös csirkecomb
Én nagyon szeretem az édesköményt, sülve is nagyon finom, s most szezonja van :)
Hozzávalók (4 személy részére ): 8 csirke felsőcomb, 50 dkg édeskömény, kb 3 dl világos sör, só, bors, fokhagymás só, kevés olaj.
Elkészítése: A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fokhagymás sóval is, egy olajjal alaposan kikent tepsibe helyezzük, körberakjuk a cikkekre vágott édesköménnyel, ráöntjük a sört, 180 fokra előmelegített sütőben, kb 45 perc alatt készre sütjük, ha szükséges közben még pótoljuk a sört.
Elkészítése: A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fokhagymás sóval is, egy olajjal alaposan kikent tepsibe helyezzük, körberakjuk a cikkekre vágott édesköménnyel, ráöntjük a sört, 180 fokra előmelegített sütőben, kb 45 perc alatt készre sütjük, ha szükséges közben még pótoljuk a sört.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése