Hozzávalók (2 személy részére): 2 kisebb fekete francia kenyér,
4 + 1 cikk fokhagyma, olívaolaj, 3 – 4 evőkanál krémsajt, 6 kelbimbó, 4 gomba,
fél sárga paprika, arasznyi póréhagyma, 5 dkg pikáns szalámi,olaj, só, bors.
Elkészítése: A szalámit, póréhagymát, paprikát, gombát
apróra, a kelbimbót négybe vágjuk. A szalámit kevés olajon megpirítjuk,
hozzáadjuk a finomra aprított fokhagymát, a gombát, paprikát, póréhagymát,
kelbimbót, sózzuk, borsozzuk, együtt megpirítjuk, hagyjuk langyosra hűlni.
A kenyeret felszeleteljük, száraz serpenyőben megpirítjuk,
megkenjük fokhagymával, megöntözzük kevés olívalajjal, ráhalmozzuk a kelbimbós feltétet.
Azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése