2016. szeptember 5., hétfő

Nyeremény vacsora a szovátai Pacsirta Hotelben

Az idén ismét sikerült nyernem egy vacsorát egy receptes játék keretében. Ez már a harmadik nyereményem, amit a receptjeimmel nyertem. Még 2012 - ben nyertem egy vacsorát a marosugrai Haller Kastélyszállóba a Szabógallér levesemmel (ITT olvashattok róla), a tavaly a Lestyános vaddisznó levesemmel és a barátaim segítségével nyertem két éjszakára szállást és ellátást két személy számára a szovátai Teleki Hotelben, ahol végül egy napot és egy éjszakát töltöttünk egy apartmanban négyen a Párommal, Lánytesómmal és az ő párjával, és még egy belépő is járt hozzá a Medve tóra.
Az idei nyáron a Sóvidék Televízió és a szovátai Pacsirta Hotel közös játékán nyertem egy vacsorát a Pacsirta Hotelbe a Mini ekler fánk receptemmel. Úgy örvendtem neki :)
Augusztus végén nyaraltunk egy kicsit a Párommal, és egyik este elfogyasztottuk a nyeremény vacsoránkat. Nagyon tetszett nekünk már a hotel hangulata is, az ételek pedig különlegesek, finomak és csodaszépen tálaltak, a kiszolgálás pedig tökéletes, előzékeny. Köszönjük a lehetőséget a Sóvidék Televíziónak, a Pacsirta Hotelnek, a finom és szép ételeket a szakácsnak, a tökéletes felszolgálást a pincérnek. És ez itt nem a reklám helye, senki sem kért meg, hogy írjak róla, csak szerettem volna megosztani az élményt veletek.


És amit választottunk a menüből:

Még az igazi előétel előtt mindketten kaptunk egy kis kanapét, egy falatnyi kenyéren zakuszka paprika szeletekkel, csomborral diszítve.


A Párom meleg előételt választott, túrós tésztát, főételként pedig süllő filét olvasztott vajba forgatott krumplival, amit kiegészített egy nagyon különleges gombás, garnélás szósz is.

Turós tészta

Süllő filé
Én előételként egy hidegtálat, főételként pedig vármezői pisztrangot választottam grillezett zöldségekkel és vargányás szósszal. Isteni finom volt :)

A hidegtál

A pisztrang
A főétel mellé egypohár  muskotályos Jidvei bort ittunk, s fordítva nem étel előtt, hanem étel után egy kis erőset, én egy pohárka Blue Curacao likőrt, a Párom pedig egy Unikumot ivott. Csodaszép esténk volt finomabbnál finomabb ételekkel :) És egy nagyot sétáltunk a Medve tó körül :)

És egy selfie nem maradhatott el a hotel előtt :)


4 megjegyzés:

csipike írta...

Szívből gratulálok! Jó volt olvasni erről a kellemes nyereményről, Ti pedig szépek és aranyosak vagytok a fotón! ;-)

Kati írta...

Csipike, köszönjük😊

Katalin írta...

Sok szeretettel gratulálok a nyereményedhez! Nagyon ügyes vagy, hogy már ennyiszer sikerült nyerned, de hát nem véletlen :-) Sok finomságot ettetek, nagyon jó lehetett! A fotón pedig egy szép, kedves pár néz az olvasóra :-) :-)

Kati írta...

Katalin, köszönjük :)