Elkészítése: A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, kevés olajjal összeforgatva félretesszük hűlni. A halkonzervet leszűrjük, 1 - 2 darabot félreteszünk a diszítéshez. Az uborkát meghámozzuk, kockákra vágjuk, a paprikát szintén. A borsót enyhén sós vízben megfőzzük, kihűtjük. A tojássárgáját elkeverjük a mustárral, majd fokozatosan adagolva hozzá az olajat, kemény majonézt kavarunk, majd a joghurttal lazítjuk.
A majonézhez hozzáadjuk a tésztát, a halat, a zöldborsót, az uborkát, a paprikát, a finomra aprított petrezselyemzöldet, sózzuk, borsozzuk, a citromlével savanyítjuk picit. Lehűtve, egy - egy hallal és rukkola virággal diszítve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése