Hozzávalók(2
személy részére): 4 tojás, só, bors, petrezselyemzöld, kevés olaj. A feltéthez:
1. A rókagombás rántottához: 2 nagy marék rókagomba. 2. A zöld rántottához: 1
maréknyi zöldborsó, 2 zöldhagyma, 2 kisebb darab brokkoli, 1 kisebb zöld
paprika.
Elkészítése: A
tojásokat a sóval, borssal, finomra aprított petrezselyemzölddel felverjük.
1.
A
megmosott, felszeletelt rókagombát megpirítjuk az olajon, míg roppanós lesz,
ráöntjük a felvert tojást, kocsonyásra sütjük.
2.
A
zöldborsót az olajon megforgatjuk, kevés vizet töltve rá 6 – 7 percet pároljuk,
míg a levét teljesen elfővi, hozzáadjuk a finomra aprított zöldhagymát, a kockára
vágott paprikát, a feldarabolt brokkolit, roppanósra sütjük, ráöntjük a felvert
tojást, kocsonyásra sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése