2016. augusztus 25., csütörtök

Görögös zöldpaszuly saláta

Szintén a lila paszulyból készült :)


Hozzávalók (3- 4 személy részére): 50 dkg zöldbab, 1 nagy hagyma, 30 dkg paradicsom és koktélparadicsom vegyesen, 20 dkg telemea vagy feta sajt, 6- 8 fekete olajbogyó, só, bors, olívaolaj, kis csokor zellerzöld.
Elkészítése: A zöldpaszulyt egyhén sós vízben puhára főzzük, majd hideg vízben kihűtjük. A hagymát szeletekre vágjuk, a paradicsomokat félbe vagy negyedeljük, a telemeat kockára vágjuk, hozzáadjuk a paszulyhoz, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az olajbogyót és az olívaolajat, alaposan összeforgatjuk, végül megszórjuk a finomra aprított zellerzölddel.

Nincsenek megjegyzések: