1. Szilvás gombóc
Tiffanylda kedvenc receptje tőlem:) |
2. Padlizsán(vinetta) sütés
Amit mindenki szeret majonézesen:) |
3. Majonézes karfiolkrém
A másik finom nyári kence:) |
4.Aszalt alma
Levesbe, műzlibe, nassolni akár:) |
5. Zöldséges - sonkás galette
Nem erdélyi recept, de erdélyi, hazai hozzávalókkal:) |
8 megjegyzés:
Micsoda pazar felhozatal. Mindet szeretem, habár karfiolkrémet még nem ettem... :o)
Micsoda felhozatal, hmmmm... Nekem így sorban jöhetne mindenből egy kevés! :)
Most én jöttem nassolni hozzád. Bármelyiket megkóstolnám szívesen, talán elsőnek a zöldséges sonkás galettét ha lehetne?:-))
Húha, a bloglistámon még csak a gombócot láttam, amiatt jöttem ide, és itt határozottan csorgott a nyálam a többitől is. Talán a sült padlizsán áll tőlem a legtávolabb, de a többi recepjéért már megyek is tovább:) Köszi! :)
Szuper felhozatal, számomra a legjobban tetsző és leghasznosabb a vinetta sütés volt! :)
Illéskrisz, ugyanúgyszuktam készíteni mint a majonézes padlizsánt. Nagyon finom.
teller- cake, szívesen megkínálnálak bármelyikből:)
Éva, a galettet én is nagyon megszerettem, hamar kész van, finom, és egy kicsit erdélyiesítettem is:)
krealady, örvendek, hogy találsz nálam kedvedre való recepteket, böngéssz nyugodtan. A sült padlizsánt majonézesen szoktuk készíteni, a blogon az is fennt van, nagyon finom. Tudom a padlizsánnal úgy van, hogy azt valaki vagy szereti, vagy nem, nincs köztes állapot.
hankka, mi minden évben így tesszük el a vinettát:)
A szilvás gombócot én is nagyon szeretem! :) Meg a barackos változatát is. :D
De jó annak, akinek van ahol sütni a vinettát! Mi eddig mindig a konyhában, aragázon sütöttük. Naná, hogy utána egy teljes napig takarítottunk...-.- Most gondolkodunk, hogy valahova ki kéne menni a szabadba, mert ez így nagyon nem jó. :/
Karfiolkrém! nyami! Épp egy órája készítettem én is! Imádom! Amióta megkóstoltam, sokkal jobban szeretem, mint a vinettát kikavarva. ˘˘
az az aszalt alma nagyon jól néz ki! A szilva és datolya kivételével, az eddig megkóstolt aszalt gyümiket nagyon szeretem! :)
Igen, láttam nálad a barackos változatot, egyszer azt is kipróbálom. Amikor keveset sütünk mi is az aragázon szoktuk. Én meg az aszalt szilvát s a datolyát is szeretem nagyon:)
Megjegyzés küldése