Hozzávalók
( 2 személy részére): 2 közepes padlizsán, 1 nagyobb fej hagyma,
20 koktélparadicsom,
40
dkg juhtúró,
só, bors, fokhagymás só, kevés olívaolaj, kis csokor
petrezselyemzöld.Elkészítése:
A padlizsánt hosszában kettőbe vágjuk, hosszában kissé
bevagdossuk, megkenjük olívaolajjal, sózzuk, 180
fokra
előmelegített sütőben kb 45 perc alatt puhára sütjük. Amikor
megsült egy evőkanállal a húsát kissé széthúzzuk, ráhelyezzük
a kettőbe vágott koktélparadicsomot, a karikára vágott hagymát,
megszórjuk a fokhagymás sóval, borssal, végül ráhalmozzuk a
túrót, visszatesszük a sütőbe kb 10
– 12
percig, míg a túró jól megolvad. Finomra aprított
petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése