2018. október 9., kedd

Zakuszkás, gombás tészta


A zakuszkát nem csak kenyérre kenve ehetjük, tésztaszószként is isteni finom :)


Hozzávalók (2 személy részére): 30 dkg gomba, 5 cikk fokhagyma, 3 dl zakuszka, 10 dkg reszelt sajt, só, bors, ízlés szerint néhány karika csípős paprika, kevés olaj, 20 dkg száraztészta.
Elkészítése: A tésztát enyhén sós vízben kifőzük, félretesszük. A gombát felszeleteljük, a finomra aprított fokhagymával és csípős paprikával együtt kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zakuszkát, összeforraljuk, beleforgatjuk a tésztát, a sajttal megszórva azonnal tálaljuk.

1 megjegyzés:

Verus írta...

Ez hatalmas ötlet, imádom a zakuszkát, de így még nem jutott eszembe fogyasztani. Köszi az ötletet, ki fogom próbálni! :)