Hozzávalók(2 személy részére): 25 dkg csirkemell, 1 nagy
grépfrút, 1 kisebb fej jéfsaláta,5 dkg kecskesajt, 1 lilahagyma, 5 dkg kesúdió, kevés olívaolaj,
kevés vaj, só, bors.
Elkészítése:
1.
Előkészítjük a saláta hozzávalóit: a
csirkemellet, a grépfrútot, a salátát, a sajtot, a hagymát, a kesúdiót, az
olívaolajat.
2.
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk.
3.
A csirkemellet
sózzuk, borsozzuk, a felforrósított vajon fehéredésig pirítjuk, majd
kevés vizet töltve rá puhára pároljuk, majd zsyrjára sütjük.
4.
A grépfrútot meghámozzuk, kifilézzük.
5.
A hagymát meghámozzuk, karikára vágjuk.
6.
A salátát kissé feltépkedjük.
7.
A kesúdiót darabosra vágjuk.
8.
A kecskesajtot elmorzsoljuk.
9.
Az előkészített hozzávalókat egy nagyobb
edényben összeforgatjuk, sózzuk, leöntjük kevés olívaolajjal.
2 megjegyzés:
Nagyon jól hangzik és csinos abban a tálban!:) Mentettem, köszi.
Hú de szép, étvágygerjesztő! Most ebédeltem, de ezt még megkóstolnám :-)
Megjegyzés küldése