Hozzávalók (2
személy részére): 20 dkg spagetti, 15 dkg csicseriborsó, 15 dkg bimbóskel, 10
dkg gomba, 5 – 6 cikk fokhagyma, kevés olaj, só, bors, 5 dkg sajt.
Elkészítése: A
csicseriborsót egy éjszakára hideg vízbe
áztatjuk, másnap sózzuk, lassú tüzön
puhára főzzük, leszűrjük. A spagettit
fogkeményre főzzük, leszűrjük.
A finomra
aprított fokhagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a felszeletelt gombát
és a bimbóskelt, roppanósra pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a
csicseriborsót, a spagettit, egy serpenyőben összeforraljuk, reszelt sajttal
megszórva azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése