2018. január 25., csütörtök

Csicseriborsós spagetti

Egyszerű és nagyszerű :)


Hozzávalók (2 személy részére): 20 dkg spagetti, 15 dkg csicseriborsó, 15 dkg bimbóskel, 10 dkg gomba, 5 – 6 cikk fokhagyma, kevés olaj, só, bors, 5 dkg sajt.
Elkészítése: A csicseriborsót  egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk, másnap sózzuk,  lassú tüzön puhára főzzük, leszűrjük.  A spagettit fogkeményre főzzük, leszűrjük.
A finomra aprított fokhagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a bimbóskelt, roppanósra pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a csicseriborsót, a spagettit, egy serpenyőben összeforraljuk, reszelt sajttal megszórva azonnal tálaljuk.

 




Nincsenek megjegyzések: