Hozzávalók (2
személy részére): 10 dkg csicseriborsó, 1 kis fej hagyma, 3 – 4 jégsaláta
levél, 1 sárgarépa, 1 érett avokádó, 5 dkg feta sajt, só, zöldpetrezselyem,
kevés citromlé.
Elkészítése: A
csicseriborsót egy éjszakára hideg vízbe
áztatjuk, másnap sózzuk, lassú tüzön
puhára főzzük, leszűrjük. A hagymát
finomra aprítjuk, a jégsaláta leveleket megtépkedjük, a sárgarépát kis csíkokra
szeleteljük, a feta sajtot és az avokádót kockára vágjuk. Az így előkészített
hozzávalókat egy tálban összeforgatjuk, sózzuk, megszórjuk a finomra aprított zöldpetrezselyemmel,
meglocsoljuk kevés citromlével, azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése