2017. augusztus 9., szerda

Sült paradicsomos, gombás csirkemell

Isteni finom, csak annyit mondhatok :)


Hozzávalók (2 személy részére): 50 dkg csirkemell, 10 koktélparadicsom, 25 dkg gomba,2 cikk fokhagyma, kevés olaj, só, bors, bazsalikom. Tortellini vagy száraztészta a tálaláshoz.
Elkészítése: A kicsontozott csirkemellet oldalról hosszában bevágva szív alakra kinyítjuk, sózzuk, borsozzuk. A csirkemellet a felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk, hozzáadjuk a finomra aprított fokhagymát, 5 – 6  percig sütjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a kettőbe vágott koktélparadicsomot, picit sózzuk, borsozzuk, 5 – 6 perc alatt együtt készre sütjük.

A tortellinit vagy a tésztát kifőzzük, a hússal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: