Hozzávalók (4 – 5
személy részére): 6 – 7 szelet sárgadinnye, 6 – 7 szelet vékonyra szeletelt
sonka, 5 dkg mozzarella, 1 maréknyi galambbegy saláta, bors, 1 evőkanál
balzsamecet, bazsalikom.
Elkészítése: a
dinnyét vékony szeletekre vágjuk, a héját eltávolítjuk, majd kettőbe vágjuk. A
sonkát felsodorjuk, szintén kettőbe vágjuk, a mozzarellát kis kockákra vágjuk.
Az üvegpoharak
aljába egy – egy galambbegy salátát szórunk, a felszeletelt dinnyét és a feltekert
sonkát ízlésesen ráhelyezzük, rászórjuk a mozzarellát, megöntözzük a
balzsamecettel, borsozzuk, friss bazsalikom levelekkel diszítve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése