Hozzávalók (2
személy részére): 4 nagyobb krumpli. A tonhalsalátához: 20 dkg konzerv tonhal
(lecsöpögtetve), 10 dkg konzerv kukorica, 5 dkg konzerv vesebab, 1 kisebb
hagyma, 3 evőkanál majonéz, só, bors, zöldpetrezselyem, ízlés szerinti
chilipehely.
Elkészítése:A tonhalat
alaposan lecsöpögtetjük, villával kissé összetörjük, hozzáadjuk a leszűrt
kukoricát, vesebabot, finomra aprított hagymát, a majonézt, fűszerezzük a
sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel, chilipehellyel, jól összeforgatjuk,
tálalásig a hűtőben tároljuk.
A krumplit 200
fokra melegített sütőben kb 40 perc alatt héjában megsütjük, kereszt alakban
bevágjuk, kissé kinyítjuk, megtöltjük a kukoricás tonhalsalátával, azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése