2013. november 12., kedd

Narancsos káposztasaláta

És ismét narancs, csak mert szeretem:)



Hozzávalók (2 személyre): 1 kisebb fej lila káposzta, fél fej káposzta, 1 narancs, 1 narancs leve, 2 evőkanál olívaolaj, 3 szelet bacon, pici só.
Elkészítése: A káposztákat legyaluljuk, a narancsot meghámozzuk, cikkekre szedjük, kifilézzük. A bacont kockákra vágjuk, kissé megpirítjuk. A  megmaradt narancs levét kifacsarjuk, hozzáadjuk az olívaolajat. A legyalult káposztát összeforgatjuk a naranccsal, picit megsózzuk, ráöntjük a narancslevet, a tetejére szórjuk a megpirított bacont.


8 megjegyzés:

Roza írta...

Kati, ez nagyon jó párosítás. Egyre inkább szükségünk van a vitaminra. És biztosan finom!:)

Roza írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Katalin írta...

Kati, ez csodálatos! Látom, halmozod az élvezeteket :-)

horimarika írta...

Hű, ez nagyon jó. Imádom a színes ételeket! Nagyon feldobod ám a hangulatomat! :)

Monika írta...

Hmmmm! Nagyon finom lehet!Nyelek nagyokat,.:)

HajniZoli írta...

Szép színes és tele van vitaminnal!

Hankka írta...

Nagyon jó kis recept, fincsi lehet és egészséges! :)

Kati írta...

Roza, finom, s tényleg tele vitaminnal:) Köszi:)

Katalin, igyekszem:) Köszi:)

horimarika, örvendek, ha feldobtam a hangulatodat ezzel a salival, én is nagyon szeretem a szép színes ételeket:)Köszi:)

Mammka, az bizony:) Köszi:)

HajniZoli, igen, köszi:)

hankka, igen, mindkettő igaz rá:) Köszi:)