Hozzávalók:
- előre megsütött bárányhús(tetszőleges adag), nálam kb. 10 dkg
- 3 tojás
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- 1 evőkanál olaj
Ahúst a csontról leválasztottam, kisebb darabokra vágtam, és az olajon átmelegítettem. A tojásokat a sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemzölddel felvertem, és a húsra öntöttem, csak addig sütöttem, amíg a rántotta kocsonya állagú lett. Házikenyérrel, krumplival tálaltam.
12 megjegyzés:
Na ezt a rántottás verziót sosem hallottam:)Biztos fincsi!
Oh haha! I just followed your blog and realized there's no translator! :P
Edó, nálunk hósvétban hagyományosan mindig így készült a bárányhús.
Ping, Translator on my blog is on the right sidebar.
Adela Zilahi, tényleg finom, mi nagyon szeretjük.
Oh, ok, I'm feeling a little silly but I can't seem to find an English or American flag?
Nagyon szeretem!!! Ha bárányhúst eszünk ezt sosem hagyjuk ki! Csak mi még öntött csengősalátát szoktunk főzni melléje. Nagyon finom!
Jaj, de rég ettem ilyet. Olyan fincsi. Csak hát se a férjem, se a fiam nem szereti a bárányhúst, így nem ettünk :(
Nagyon finom lehet,mert nagyon guszta bár még bárányhúst nem ettem!
Yay! Finally figured it out. I am so duh. Thanks! Looking forward to seeing more of your recipes.
Angi Angéla, mi is szoktunk csengősalátalevest főzni, de nem kimondottan bárányhús mellé. Nálunk pipirisalátának is nevezik a csengősalátát.
Zita, nálunk szerencsére a húgomon kívül mindenki szereti, így szoktunk készíteni.
Éva, kóstold meg egyszer mert nagyon finom.
ping, I am glad that we were able, I am no expert in these things. Visit my blog at other times, we can see you. I also look in to you. I'm sorry if what I write is not correct, because I know very little English, the Translator can write.
Én sem ettem még így bárányhúst,de biztos kipróbálom,nagyon guszta.
Aleda, igen nagyon finom.
Mi is nagyon szeretjük, de én tavaly kipróbáltam turbolyával, még a petrezselymestől is jobb.
Ja, most érkeztem, de még nem értem a végére :D
Tetszik, szívesen lennék vendég nálad :D
Megjegyzés küldése