Hozzávalók
(4 személy részére): 4 nagyobb hagyma, 4 paprika, 5 - 6 nagyobb
paradicsom, 20
dkg hajdina, csorrintásnyi olaj, só, bors, petrezselyemzöld.
Elkészítése:
A hajdinát annyi vízben ami jól ellepi kevés sóval puhára pároljuk.
A
finomra aprított hagymát üvegesre dinszteljük az olajon,
hozzáadjuk a kicsumázott kockára vágott paprikát, együtt
dinszteljük pár percig, majd hozzáadjuk a meghámozott, kockára
vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, felöntjük kb 1 dl vízzel,
puhára pároljuk míg a levét majdnem elfövi, majd hozzáadjuk a
kész hajdinát, összeforraljuk, petrezselyemzölddel megszórva
tálaljuk.
1 megjegyzés:
Jól néz ki :)
Megjegyzés küldése