2018. július 31., kedd

Kecskesajtos, szőlős golyócskák

Borkísérő, ínyenceknek :)


Hozzávalók (12 golyócskához): 12 mag nélküli szőlőszem, 40 dkg friss kecskesajt, 20 dkg vegyes dióféle.
Elkészítése: A szőlőt leszemezzük, a vegyes dióféléket apróra vagdaljuk. A szőlőszemeket enyhén nedves kézzel a kecskesajtba burkoljuk, majd megforgatjuk az apróra vágott diófélékben. Tálalásig hűtőszekrényben tároljuk.

Megjegyzés: Kecskesajt helyett túrót is használhatunk, így egy kissé másabb ízvilágú golyókat kapunk, ínyencek mézzel is megcsurgathatják fogyasztás előtt. Kiváló borkísérő falatok.

2 megjegyzés:

Razana írta...

Kérek, kérek szépen!

Kati írta...

Razana :) Küldöm :)