Hozzávalók (2 személy részére): 50 dkg lazac, fél
póréhagyma, 2 cikk fokhagyma, olaj, só, bors, szárított bazsalikom,
zöldpetrezselyem, pirospaprika, chilipehely.
A körethez: 1 nagy zeller (kb 1 kg), olaj a sütéshez.
Elkészítése: A lazac szeleteket sózzuk, borsozzuk, alaposan
megszórjuk a fűszerekkel, kb 2 órát a hűtőben hagyjuk pihenni. A zellert meghámozzuk, hasábokra vágjuk,
forró olajban pirosra sütjük.
A karikára vágott póréhagymát, a finomra aprított fokhagymát
üvegesre dinszteljük az olajon, ráhelyezzük a lazac szeleteket, 5 – 6 perc
alatt mindkét oldalukon pirosra sütjük, a sült zellerrel tálaljuk.
1 megjegyzés:
imp source replica ysl handbags go to this web-site replica ysl handbags Resources cheap designer bags replica
Megjegyzés küldése