2015. december 16., szerda

Olajbogyós krémsajt

És ismét olajbogyó, most kenyérre, igazi finomság :) És lesz még két olajbogyós recept :)


Hozzávalók (2 személy részére): 20 dkg natúr krémsajt, 10 dkg kimagozott zöld olajbogyó, 1 evőkanál citromlé, só, bors, pici petrezselyemzöld.

Elkészítése: Az olajbogyót éles késsel egészen apróra vágjuk, vagy ha nem szeretjük darabosan késes aprítóban pürésítjük. A petrezyelyemzöldet finomra aprítjuk.  A krémsajthoz hozzáadjuk az olívabogyót, a petrezyelyemzöldet, a citromlét, sózzuk, borsozzuk, habosra kavarjuk. Hűtőszekrényben egy éjszakát pihentetjük, hogy az ízek jobban összeérjenek. 

Nincsenek megjegyzések: