Hozzávalók (4 személyre): 1 tojássárgája, 1 kávéskanál
mustár, 1, 5 dl olaj, só, bors, 1 mokkáskanál porcukor, 2 evőkanál házi
készítésű Piros arany, 4 evőkanál sűrű házi paradicsomlé.
Elkészítése: A tojássárgát elkavarjuk a mustárral, majd
cseppenként adagolva hozzá az olajat, fényes, selymes majonézt kavarunk. A kész
majonézt sóval, borssal, porcukorral ízesítjük, majd hozzákeverjük a Piros
aranyat és a paradicsomlét.
Megjegyzés: Hideg sültekhez, salátákhoz is kiváló.
5 megjegyzés:
De jó! Ezt még én is megehetem! Szuper! Köszi az ötletet!
Nahát, nagyon jó! És biztosan nagyon finom is!:)
Mindig hozol valami kedves,kellemes újdonságot! Szeretem::)és köszönöm!
Ki fogom próbálni, nagyon finomnak gondolom! :)
Lilla Seffer, örvendek, hogy ötletet adhattam:) Köszi:)
Roza, finom bizony:)
Mamka, örvendek, hogy mindig találsz újdonságot nálam:) Köszi:)
Hankka, finom is:) KÖszi:)
Megjegyzés küldése