2014. január 25., szombat

Mustármártás hidegen

Ha unjuk az egyszerű mustárt, kissé feldobhatjuk:)


Hozzávalók (4 személyre): 2 keménytojás, 4 evőkanál mustár, csipetnyi porcukor, 1 evőkanál olaj, 4 evőkanál tejföl, friss vagy szárított petrezselyemzöld.
Elkészítése: A keménytojások sárgáját villával alaposan áttörjük, elkeverjük a mustárral, a porcukorral, a finomra aprított petrezselyemzölddel, cseppenként hozzákavarjuk az olajat majd a tejfölt.
Megjegyzés: Főtt vagy sült kolbászhoz, virslihez, felvágotthoz való.

13 megjegyzés:

Vilhelm man írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Monika írta...

Hú,már megint egy szuper ötlet!!!!
Kérlek nézz be hozzám,!Köszi!

Katalin írta...

Nagyon jó ötlet, finom lehet!

Roza írta...

Kati, ez nagyon finom lehet!:)

Zsófi írta...

Hú de guszta, biztos nagyon finom! :-)

Vicuska írta...

Nagyon jó!!!

horimarika írta...

De jó!!!

trollanyu írta...

Nagyon tetszik, mi nagy mustár rajongók vagyunk:)

Farci írta...

Ami mustáros, az csak jó lehet!

Blogkonyha írta...

Micsoda ötlet! Kipróbálandó!

csipike írta...

Még én sem hallottam ilyenről, hogy még a mustárt is fel lehet dobni egy kis ízesítéssel.
Egy ismerősöm most mustármagot eszik étkezés előtt, állítólag tisztító hatása van.

Hankka írta...

Kipróbálós, tetszik! :)

Kati írta...

Mamka, köszi:)

Katalin, Roza, Zsófi, Vicuska, horimarika,finom, köszi:)
trollanyu, én nem annyira:) Ezért dobtam fel:)

Farci, elhiszem:)

Illéskrisz, köszi:)

csipike, én is olvastam róla:)

Hankka, köszi:)