Hozzávalók (4 személyre): 2 keménytojás, 4 evőkanál mustár,
csipetnyi porcukor, 1 evőkanál olaj, 4 evőkanál tejföl, friss vagy szárított
petrezselyemzöld.
Elkészítése: A keménytojások sárgáját villával alaposan
áttörjük, elkeverjük a mustárral, a porcukorral, a finomra aprított
petrezselyemzölddel, cseppenként hozzákavarjuk az olajat majd a tejfölt.
Megjegyzés: Főtt vagy sült kolbászhoz, virslihez,
felvágotthoz való.
13 megjegyzés:
Hú,már megint egy szuper ötlet!!!!
Kérlek nézz be hozzám,!Köszi!
Nagyon jó ötlet, finom lehet!
Kati, ez nagyon finom lehet!:)
Hú de guszta, biztos nagyon finom! :-)
Nagyon jó!!!
De jó!!!
Nagyon tetszik, mi nagy mustár rajongók vagyunk:)
Ami mustáros, az csak jó lehet!
Micsoda ötlet! Kipróbálandó!
Még én sem hallottam ilyenről, hogy még a mustárt is fel lehet dobni egy kis ízesítéssel.
Egy ismerősöm most mustármagot eszik étkezés előtt, állítólag tisztító hatása van.
Kipróbálós, tetszik! :)
Mamka, köszi:)
Katalin, Roza, Zsófi, Vicuska, horimarika,finom, köszi:)
trollanyu, én nem annyira:) Ezért dobtam fel:)
Farci, elhiszem:)
Illéskrisz, köszi:)
csipike, én is olvastam róla:)
Hankka, köszi:)
Megjegyzés küldése