2011. szeptember 9., péntek

Csokis szuflé szőlővel

Most csak a képet teszem közzé, mert annyira szépek lettek, hogy muszály megmutatnom. Csokis szuflé már szerepel a blogomon ITT, ez ugyanúgy készült, csak megbolondítottam szőlővel és a tesóm szülinapi tortájától maradt karamellizált dióval.


12 megjegyzés:

Petra írta...

Jaj de guszta! KÉREK!!!! ;DDDD

Éva írta...

Nagyon guszta, de ez az édesség az, amit még nem készítettem. Ezért akár megkínálhatnál hogy tudjam milyen finom is !:-))
Légyszíves nézzél már be hozzám, szeretnék egy díjat adni!

Panna írta...

Nyámi, de guszta :)) Én is kérnék...

Csilla írta...

Micsoda gyönyörűség, nagyon finom lehet, van még?! :)))
Kati, szeretnélek meglepni egy díjjal, nézz be hozzám kérlek! :)

trollanyu írta...

Szoktam én is szuflét készíteni, a tiéd istenien néz ki. Nagyon finom lehet szőlővel.

Gizi írta...

Húúúú, de guszta!!! Isteni finom lehet. Éppen ma vettem szőlőt, így el is készítem.:)Én muffinba szoktam szőlőt tenni, az is nagyon finom.

Névtelen írta...

Nagyon jó ötlet szőlővel megbolondítani!
Nézz be hozzám, szeretnék neked egy díjat adni!

Reka írta...

Nagyon izletes!!!! Kuldesz nekem is? Persze ha van :-)))).

Elisabeth írta...

Szerintem maradhattál volna az eredeti szufléval, amit nagyon sikeres, és kimondottan gasztró...a kép a szép sárga virággal diszitve, kitünő!
Nem tudném elképzelni a szőlőt csokoládéval enni..de talán epert, vagy málna szedert a tetején...azt már igen, de nem bele süjjesztve a szufléban.
Legtöbbször legjobb maradni az eredetinél...csak ez az én véleményem, nincs szándékom megsérteni téged!

Kati írta...

Petra, szívesen:)

Éva, szívesen küldenék, a díjat is elhozom a héten, csak most van épp az iskolakezdés és kevesebbszer jutok géphez, amíg visszatér minden a rendes kerékvágásba, köszönöm szépen.

Panna, szívesen megkínálnálak, csak kár, hogy olyan messze laksz:)

Csilla, sajnos azon melegében elfogyott, köszi a díjat, elhozom a héten.

trollanyu, amióta kipróbáltam, nagyon szeretjük.

Gizi, persze, én is fogok muffint is készíteni szőlővel, jó, hogy eszembe juttattad.:)

Flóra, köszi a díjat, a héten elhozom.:)

Reka, sajna elfogyott, de majd a következő adagból:)

Elisabeth, nem sértettél meg sőt, jó hallani a véleményedet. Nekünk kimondottan ízlett a savanykás szőlő az édes sütiben, lehet nem autentikus, de szerettünk volna bele gyümölcsöt is, és mivel szőlő szezon van, erre esett a választásom.

Elisabeth írta...

Kati-Azt hiszem ezzel befejezem a megjegyzéseket, amit észreveszek nálad a blogodon, és eggyes másoknak...nem rossz szándékbol emlitetk dolgokat, gondolom néha segitek...de ezután jobb ha csak bólitgatok mind a többiek, és mindent csak "yes-ezek" mint ahogy nálunk mondják, és igy talán jobb lesz! Ha nem törődnék nem adnák semmiféle véleményt, és "két szó" megjegyzést tennék mint valahány bloggolók!

Kati írta...

Elisabeth, tudom, hogy nem rossz szándékkal említesz meg dolgokat, én nem is vettem rossz néven, de ezt leírtam a válaszomban is. Szívesen fogadom máskor is a látogatásodat, és várom a megjegyzéseidet is.