Hozzávalók:
- 1 csirke csontos részei és a két felsőcombja
- 4 sárgarépa
- 1 hagyma
- 1 marék zöldpaszuly
- 1 marék friss káposzta
- 2 krumpli
- só
- bors
- 1 marék apró száraztészta
- zellerzöld
- petrezselyemzöld
A csirkehúst hideg vízbe főni tettem, amikor felfőtt a habját leszedtem, beletettem a hagymát, megsóztam. Amikor a hús már puhulni kezdett hozzáadtam a megtisztított, felaprózott zöldséget, a kruplit a legvégére hagyva, mert az hamar szétfő. Egy zellerlevelet is beledobtam. Miután a hús és a zöldségek is megpuhultak beleszórtam a száraztésztát, és még 5 percig főztem. A tűzről levéve borssal és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítettem.
6 megjegyzés:
Micsoda szép gyöngyöző aranysárga levest készítettél :))
Ez nagyon fincsi tényleg!Főleg házi pipiből.
En minden nap tudnek levest enni! Finom, es guszta a zoldseglevesed a csirke hussal:DDD
Bianka, Panna, Edó, Elisabeth, köszönöm.
perfect...:)
Köszi:)
Megjegyzés küldése