2011. július 20., szerda

Újkrumpli zöld olívabogyóval

Ez a köret maradékhasznosítás céljából született, de nagyon finomra sikeredett, még máskor is fogom így készíteni.



Hozzávalók:
  • 5 - 6 héjában főtt újkrumpli
  • 10 szem zöld, paprikával töltött olívabogyó
  • 4 - 5 szál petrezselyemzöld
  • csorrintásnyi olaj
Elkészítés:
A krumplikat meghámoztam, kockára vágtam. Az olívabogyót felkarikáztam, a petrezselyemzöldet apróra vágtam. A forró olajon a krumplit és az olívabogyót picit átforgattam, pirítottam, megsóztam, végül pedig hozzáadtam a petrzselyemzöldet. Csirkesülthöz tálaltam köretként.

2 megjegyzés:

Panna írta...

Így kell maradékot hasznosítani :))

Kati írta...

Panna, igen megpróbálok nem eldobni különböző maradék élelmiszereket.