2018. június 11., hétfő

Mangós sajttorta fagylalt

Egy kis finomság a meleg napokra :) Lédús, érett mangóból a legfinomabb :)


Hozzávalók: 3 érett mangó, 20 dkg krémsajt (Philadelphia), 3 vaníliás cukor, 1 zöldcitrom héja.
Elkészítése: A mangó magját eltávolítjuk, héját lehámozzuk, kockákra vágjuk, majd késes aprítóban pürésítjük. A krémsajtot simára kavarjuk a mangópürével, a vaníliás cukorral, a zöld citrom lereszelt héjával. Egy műanyag dobozban a fagyasztóba tesszük, félóránként, óránként villával vagy botmixerrel átkavarva megfagyasztjuk. Ha nincs időnk kavargatni egy éjszaka alatt nyugodtan fagyasszuk le, reggel vegyük ki, 10 percet hagyjuk kiengedni, utána kavarjuk át, így is tökéletes lesz az állaga.

Nincsenek megjegyzések: