2017. július 18., kedd

Sült paradicsomos, pestos spagetti

Hát ez a spagetti isteni finom volt, a házi, saját készítésű bazsalikom pesto megteszi a hatást. :) Egész nap enni tudnám :)


Hozzávalók (2 személy részére): 25 dkg bacon, 25 dkg koktélparadicsom, 2 evőkanál bazsalikom pesto, 1 cikk fokhagyma, só, bors, kevés olaj, friss bazsalikom, 1 evőkanál reszelt parmezán, 20 dkg spagetti.
Elkészítése: A bacont csíkokra vágjuk, forró serpenyőben megpirítjuk. A koktélparadicsomot kettőbe vágjuk, a finomra aprított fokhagymával, sóval, borssal kevés olajon megpirítjuk. Egy nagyobb serpenyőben összeforgatjuk a bacont és a koktélparadicsomot. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, a baconos, koktélparadicsomos serpenyőbe borítjuk, hozzáadjuk a pestot, óvatosan összeforgatjuk, parmezánnal megszórva, bazsalikommal diszítve tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: