Ez a rántotta egy gyors, maradékhasznosító recept, mivel mi semmit se dobunk ki. De gondoljátok, hogy ezért nem finom, sőt, ahogy a bárányhús is, a nyúlhús is nagyon talál a tojással. Friss zöldségekkel könnyű reggeli vagy vacsora lehet.
Hozzávalók: 10 - 15 dkg megsütött nyúlhús, 3 - 4 tojás, kis csokor petrezselyemzöld, só, kevés olaj.
Elkészítése: A tojásokat sózzuk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, és villával habosra verjük. A nyúlhúst apróra vágjuk, kevés forró olajon felmelegítjük, ráöntjük a tojást, állandóan kavargatva addig sütjük, amíg a tojás kocsonya állagú lesz.
7 megjegyzés:
Nagyon jó ötlet én is hasznosítani fogom legközelebb a maradékot:))
Friss tavaszi zöldségekkel finom vacsora lehetett!
Bizony szent igaz, semmit nem szabad kidobni! Nagyon finom lehetett, szeretem a nyúl húst, így meg még inkább jó lehet :)
Nagyon jó ötlet, nálunk különösen a fiúk díjaznák a húsos rántottát! :)
Mónika, köszi, én tényleg nem dobok ki semmit.
Katalin, bizony:)
Viktória Bori, én is nagyon szeretem a nyúlhúst, finom így tojásosan is:)
Hankka, bizony, a férfiaknak kell a hús még a saliba is:)
Én nagyon szeretem a nyúlhúst. Szerintem minden formában, úgyhogy ez is jöhetne...
Mi is nagyon szeretjük, régebb tartott többet is a testvérem, csak azóta lemondott róluk, de azért néha kerül az asztalra:)
Megjegyzés küldése