Lila Füge szakácskönyvében találtam egy ötletet, csak ott sokkal bonyolultabb, összetettebb volt, én nagyon leegyszerűsítettem. Nekem nagyon de nagyon ízlett.
Hozzávalók: (1 személyre)
- 2 lila füge
- 2 kisebb füstölt csirke virsli
- 4 kisebb szelet mozzarella
- 4 szem szőlő
A fügéket megmostam, félbe vágtam. a virsliket szintén kettőbe vágtam. egy virslit, egy szelet mozarellát, és egy szem szőlőt fogpiszkálóra tűztem, és beleszúrtam a fügébe. Kivajazott hőálló tálba állítottam, és pirosra sütöttem. Isteni.
7 megjegyzés:
Nagyon gusztusos! Különös finom íze lehet! Fügét még így nem kóstoltam.
Nagyon guszta!! Imádom a fügét mindenféle formában. Én sajtot szoktam rátenni, és baconbe belecsavarva megsütni.
Finom a füge, főleg ha jól meg van érve... Én sonkával és sajttal ettem pirítóson... Úgy is finom volt. Összesütve izgalmas... :o)
Ki fogom próbálni!
Fantasztikus, muszáj lesz füge-beszerző körútra indulnom! :)
Mé sosem ettem frissen, mindig csak aszaltat vettem, de ez olyan guszta, hogy ki kell próbálnom.
Éva, köszi, én még sehogy se kóstóltam eddig fügét, de nagyon finom volt így elkészítve:)
Gizi, majd a te ötleted alapján is ki fogom próbálni, láttam sok finom fügés recepted van:)
Illéskrisz, most már én is gyűjtöm az ötleteket tőletek:)
Erdőkóstoló, nem fogod megbánni:)
teller - cake, nekem is jó lenne még egy adaggal:) Köszi:)
csipike, csipike hidd el nagyon finom:)
Megjegyzés küldése