Eddig soha nem készítettem jégkockát, még hagyományosat sem. Most volt egy kicsi hely a fagyasztóban, gondoltam kipróbálom málnával. Minden kockába helyeztem egy málnát, rátöltöttem a vizet, és megfagyasztottam. Szép lett. Bármilyen frissítőt feldobhatunk vele szerintem, mi citromfűszörpös ásványvízet hűtöttünk vele. Azóta ribizlivel is készítettem, csak azt még nem sikerült lefotózni.
4 megjegyzés:
Nagyon ötletes!
Én is szoktam készíteni, ha nem haragszol, adnék egy tanácsot..szóval, ha felfőzöd a vizet, lehűtöd, és így teszed a jégkocka tartóba, áttetsző lesz, így még jobban érvényesülnek benne a gyümölcsök.
Látom alkotsz :))
Flóra, köszi.
Márti, de jó, hogy adtad ezt a tanácsot, én is gondolkodtam, hogy filmekben meg képeken ahol láttam mindig átlátszó a jégkocka, az enyém miért nem az? De eszembe se jutott, hogy fel kellene főznöm a vizet. Nagyon köszönöm a jótanácsodat. Ezért is szeretem a blogírást, az ember mindig tanul valami újat, hasznosat.
Panna,:)
Megjegyzés küldése