2011. június 1., szerda

Bodzavirágos cukor

Megérkezett az illatoscukor gyűjteményem következő darabja:a bodzavirágos cukor.
Ugyanúgy készítettem mint a többi illatos cukrot, egy tiszta üvegben egymásra rétegeztem a cukrot, és a száráról lecsipkedett virágokat. Felhasználásig, sötét, hűvös helyen tárolom.




11 megjegyzés:

Alíz írta...

Érdekes ez a hasznosítási módja a virágoknak, de mire használod ezeket az illatos cukrokat? Akartam kérdezni korábban is, de nem akartam túl hülyének kinézni. :)))) Írj egy bejegyzést az illatos cukrok felhasználásáról! Sokan örülnének neki...

Adél írta...

Én is örülnék:)

Emoke írta...

:) És ez nem esik össze? Marad ilyen szép a virágja?

Roza írta...

Nahát, Kati, hogy Te miket tudsz!:)

Éva írta...

Nagyon ötletes dolgokat találsz ki, gondolom süteményhez fogod felhasználni,a virág illatás átveszi a cukor ugye?

Marika írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is kíváncsi lennék, hogy mire lehet ezeket felhasználni?! Amúgy jól hangzik! :)

Kati írta...

Alíz, Marika, Aleda, jön a bejegyzés a virágos cukrokról nemsokára.

Bence/Emőke, nem marad meg sajnos ilyen szépen a virág, összeesik.

Roza, próbálkozom néhány dologgal.

Éva, köszönöm, igen a cukor átveszi a virág illatát és ízét is.

Panna írta...

Kati,

Már egész szép kis gyűjteményed van :)) Igazi kísérletezgetős típus vagy ;))

Kati írta...

Panna, próbálkozom, nemsokára jön egy összefoglaló a cukrok felhasználásáról.

Panna írta...

Várjuk-várjuk ;))

Vianne írta...

Nagyon jó ötlet, bodzával még nem próbáltam, csak levendulával és ibolyával. Mennyire lesz intenzív bodzaíze a cukornak?